videotuotantoA

Comkari on vuonna 2018 perustettu videotuotantoyritys, joka toteuttaa villimmätkin videotuotantotarpeenne.


Ota yhteyttä tai jätä tarjouspyyntö sivun lopussa olevalla lomakkeella: petteri.kari@comkari.com

045 218 6422

Haastattelut

Toteutamme laadukkaita henkilöhaastatteluja asiakkaiden esitys-, viestintä ja markkinointikavaniin. Haastattelut voidaan kuvata studiollamme tai asiakkaan toivomassa lokaatiossa. Haastatteluihin voidaan editoida tarvittaessa myös asiakkaan omaa esitysaineistoa.

Kampanja- ja 
esittelyvideot

Comkarilla on vuosien kokemus erityyppisten asiakasvideoiden toteutuksesta. Videolla voidaan esitellä esimerkiksi onnistunutta asiakassuhdetta, hyvää tiimihenkeä työyhteisössä tai lanseerata uusi kampanja.

Studio

Espoon Nihtisillassa sijaitsevassa studiossa toteutamme laadukkaita henkilöhaastattelu- ja esittelyvideoita. Taustana voidaan käyttää tyylikästä mustaa, greenscreeniä tai asiakkaan omaa esittelyaineistoa suoraan upotettuna videoon.

live

Comkari tuottaa myös livestriimejä sekä kuvauspalveluita isompiin produktioihin. Asiakkaalle voidaan rakentaa esimerkiksi toimistotiloihin visuaalisesti näyttävä, kahden kameran livestudio. Yhteistyökumppaniverkoston kautta löytyy myös mahdollisuuksia isompiin tuotantoihin. 

Palveluista

Comkari on vuonna 2018 perustettu videotuotantoyritys, joka tekee laadukasta videotuotantoa ympäri Suomen. Comkarilla on kokemusta satojen projektien läpiviennistä pienemmistä projekteista aina kansainvälisten suuryritysten kampanjavideoihin. Comkarilla on liikkuvan kaluston lisäksi studio Espoon Nihtisillassa, joka soveltuu erinomaisesti haastattelukuvauksiin. Studio on akustisesti paneloitu ja se soveltuu myös livelähetyksiin.


Taivoitteena on aina tehdä visuaalisesti näyttävä videoproduktio, jota kelpaa näyttää yleisölle pidemmänkin aikaa. Siksi yritys on panostanut erityisesti valaisu- ja kuvauskaluston laadukkuuteen. Kysy tarjousta alla olevan lomakkeen kautta, soita tai laita sähköpostiviestiä, niin laitetaan kamerat pyörimään!

studiopromo5sComkarin studio sijaitsee Espoon Nihtisillassa, Knitter Business Parkissa osoitteessa:

Kutojantie 6-8

02630, Espoo