videotuotantoA

Comkari on vuonna 2018 perustettu videotuotantoyritys, joka toteuttaa villimmätkin videotuotantotarpeenne.


Otahan yhteyttä petteri.kari@comkari.com

045 218 6422

Promo_Virtanen_Pölönen
Haastattelut

Toteutamme laadukkaita henkilöhaastatteluja asiakkaiden esitys-, viestintä ja markkinointikavaniin. Haastattelut voidaan kuvata studiollamme tai asiakkaan toivomassa lokaatiossa. Haastatteluihin voidaan editoida tarvittaessa myös asiakkaan omaa esitysaineistoa.

fx9promo_pieni
Kampanja- ja 
esittelyvideot

Comkarilla on vuosien kokemus erityyppisten asiakasvideoiden toteutuksesta. Videolla voidaan esitellä esimerkiksi onnistunutta asiakassuhdetta, hyvää tiimihenkeä työyhteisössä tai lanseerata uusi kampanja.

Sulka Studio tilat-2
Studio
Comkari toimii yhteistyötä Sulkastudion kanssa, joka sijaitsee Helsingin Pitäjänmäessä osoitteessa Valimotie 2. Lue lisää:
Studiopromo_säbä_s
live

Comkari tuottaa myös livestriimejä sekä kuvauspalveluita isompiin produktioihin. Asiakkaalle voidaan rakentaa esimerkiksi toimistotiloihin visuaalisesti näyttävä, kahden kameran livestudio. Yhteistyökumppaniverkoston kautta löytyy myös mahdollisuuksia isompiin tuotantoihin. 

Palveluista

Comkari on vuonna 2018 perustettu videotuotantoyritys, joka tekee laadukasta videotuotantoa ympäri Suomen. Comkarilla on kokemusta satojen projektien läpiviennistä pienemmistä projekteista aina kansainvälisten suuryritysten kampanjavideoihin. Comkarilla on liikkuvan kaluston lisäksi studio yhteiskäytössä Sulkastudion kanssa Helsingin Pitänjänmäessä, joka soveltuu erinomaisesti haastattelu- valokuvaus ja greenscreen-tuotantoihin.

Vaikka tarina on kaikki kaikessa, taivoitteena on aina tehdä myös visuaalisesti näyttävä videoproduktio, jota kelpaa näyttää yleisölle pidemmänkin aikaa. Siksi yritys on panostanut osaamisen lisäksi valaisu- ja kuvauskaluston laadukkuuteen.